Tak for gårdhavearbejde og grillfest

Nyheder

30 maj/Posted by Bestyrelsen

Af Annette Kragskov Havlit

Tak for et par effektive timer med gårdhavearbejde og grillfest til alle der deltog (jeg talte 32 i alt)

HIP HURRA for det gode vejr, de nylugede bede, Roars grill, isterningkolde drinks fra trillebøren, og de mange nye og udbytterige møder mellem mennesker – hvilket var super fedt at se.

Vi fik udover godt fællesarbejde bl.a. også et par nye dedikerede medlemmer til etablering af fælleslokalerne, introduceret et nyt gårdspil til de legesyge (småstenspetangue på græs) og det endda på tværs af flere forskellige sprog (italiensk, britisk engelsk, amerikansk, russisk, svensk, dansk m.fl.).

Angående græsslåning, lugning, beskæring og brug af haveredskaber fremover, er det en stor økonomisk og social fordel, at alle, der bor i Fredens Gaard, og som både kan og har lyst, hjælper lidt til med at holde det grønne…. tøv ikke med at fjerne ukrudt eller slå græs og kanter, når det pipler frem…. eller er over 5 cm højt.

Sådan gør du:

FÆLLES HAVEREDSKABER:

  1. Græsslåmaskine og kantklipper vil bo inde for enden af skraldeskuret med skriftlig vejledning i brugen (kommer snart).
  2. Vi skal slå græs min. 1 gang om ugen (og når det er max 5 cm højt) – vi laver måske en liste og hænger op i skuret, hvor man kan skrive sig på, hvis man vil slå græs på en bestemt dag!
  3. Koste, river, lugejern, skovle, papirsække til haveaffald og trillebør, bor allerede nu inde for enden af skraldeskuret (vejledning kun til brug af papirsække). Haveslange med hjul og vandspreder (kommer snart) vil bo inde for enden af skraldeskuret med skriftlig vejledning og regler for brug (det er dyrt at vande/bruge vand udendørs) – så der skal vises hensyn og holdes øje med, at vandet ikke står og løber (tidsbegrænset vanding). Alle hække, græs og bede skal vandes hele sommeren, og det billigste og hurtigste er at bruge haveslangen. Man vander kun efter solnedgang, så vandet ikke fordamper i solen. Vandhane findes ved kældernedgang i gården.

Update på græsslåmaskines ankomst slås op her …

Posted by Bestyrelsen

Leave Comment

SE OGSÅ

VELKOMMEN TIL VORES NYE HJEMMESIDE

By Morten Crone Sejersbøl, 2 måneder ago

læs mere - Spred ordet -

Nyhedsbrev – maj 2021

By Morten Crone Sejersbøl, 3 måneder ago

læs mere - Spred ordet -