VELKOMMEN TIL VORES NYE HJEMMESIDE

Nyheder

1 juni/Posted by Morten Crone Sejersbøl

Du er netop klikket ind på Fredens Gaards nye hjemmeside. Velkommen til.

Her vil du kunne finde nyheder og informationer fra bestyrelsen og udvalgene, lige som du vil få mulighed for at lægge spørgsmål, efterlysninger, festannonceringer og andet stort som småt op på opslagstavlen.

Det er også her, du kan booke fælleslokalerne, når de snart er klar til at blive taget i brug, og hvis du skulle være i tvivl om, hvad man må og ikke må, ligger husordenen og vedtægterne naturligvis også herinde.

Der vil løbende blive lagt indhold på sitet, lige som der utvivlsomt er fejl og mangler, som trænger til at blive fikset. Hvis du opdager sådanne, eller hvis du har idéer til nye sektioner eller flere oplysninger, må du meget gerne sende en mail til bestyrelsenfredensgaard@gmail.com.

Tak og god fornøjelse.

Posted by Morten Crone Sejersbøl

Leave Comment

SE OGSÅ

Tak for gårdhavearbejde og grillfest

By Bestyrelsen, 2 måneder ago

læs mere - Spred ordet -

Nyhedsbrev – maj 2021

By Morten Crone Sejersbøl, 3 måneder ago

læs mere - Spred ordet -