Velkommen til vores nye hjemmeside

Du er netop klikket ind på Fredens Gaards nye hjemmeside. Velkommen til.

Her vil du kunne finde nyheder og informationer fra bestyrelsen og udvalgene, samt vigtig info om tilkaldelse af håndværkere, affaldshåndtering og meget mere.

På siden finder du også info om hvor og hvordan du kan booke fælleslokalerne, hvoraf det ene nu er klar til at blive taget i brug. Skulle du være i tvivl om, hvad man må og ikke må, ligger foreningens husorden og vedtægter naturligvis også herinde.

Vi ved at hjemmesiden har været længe undervejs, og det til trods er den version, som lanceres her, ikke den endelige. Forventningen er, at der løbende vil blive lagt mere indhold op på sitet, og der vil desuden utvivlsomt være visse fejl og mangler, som trænger til at blive fikset. Hvis du opdager en fejl, eller har idéer til nye sektioner eller flere oplysninger, som med fordel kan tilføjes, må du meget gerne sende en mail til: bestyrelsenfredensgaard@gmail.com.

Tak og god fornøjelse med hjemmesiden!

Mvh Bestyrelsen