Nyt fra Gård- og terrasseudvalget

Henover sommeren har vi i gård- og terrasseudvalget arbejdet på at realisere de visioner vi har for vores skønne fællesarealer.

Som I måske har set, har vi endelig fået både gård og terrasser fuldt møbleret med HAY-møbler, parasoller, borde- bænkesæt, solsenge, hynder og en stor fællesgrill. Det meste er selvfølgelig pakket forsvarligt væk for vinteren, så det kan holde mange år, men vi glæder os til at finde det frem igen, så snart foråret melder sin ankomst.

På legefronten har vi fået både trampoliner, fodboldmål, balancebolde, opbevaringskasse til legesager samt et legehus, som senere vil få monteret både sider og bund.

Fra søndag d. 28. november påbegyndes gartnerarbejdet i gården, som vil foregå i etaper henover de næste mange måneder. I første etape, vil der blive anlagt et hav af løg i gården, som skal sikre, at gården vil blomstre i løbet af alle årstider. Derudover udskiftes det lille græsstykke foran bygning A med fliser, for at gøre det mindre vedligeholdelseskrævende.

Næste etape vil foregå i marts/april 2022, hvor gartneren påbegynder arbejdet med at beplante gård og terrasser. I kan godt glæde jer, for her får vi blandt andet syrenhække ved boldbanen, blåregn som vil klatre på væggene på den store terrasse, cedertræer på begge terrasser, røn-, kirsebær- og paradisæbletræer i gården, samt et hav af krydderurter, bær og stauder.

Vi glæder os til at nyde vores fællesarealer med jer alle sammen til næste forår og sommer 🙂

Bedste hilsner

Gård- og terrasseudvalget