Fællesarealer

E/F Fredens Gaard har en fælles gård, samt to tagterrasser og to fælleslokaler, som foreningens ejere og beboere har adgang til.

Tagterrasserne

Foreningens to tagterrasser befinder sig på toppen af bygning C (de lave byhuse), og på toppen af bygning D (de høje gule bygninger).
Tagterrasserne kan frit tilgås, men ikke bookes til private arrangementer.

Beboerne bedes være opmærksomme på at anvendelse af tagterrassen på bygning D pt. giver store lydgener for beboerne i lejlighederne umiddelbart under. Derfor opfordres alle til at benytte denne tagterrasse med ro og omtanke. Bestyrelsen er bekendt med problematikken, og der arbejdes pt. på en endelig udmelding med retningslinjer for brug af tagterrassen, så den kan komme alle til gode samtidig med at beboerne i lejlighederne under genereres mindst muligt.

Fælleslokalerne

De to fælleslokaler befinder sig begge i bygning D (opgang 28c) henholdsvis i stuen og på 1. sal. Oversigt over tilgængeligeden af fælleslokalerne, samt formular til booking af disse, findes længere nede på siden.

Skulle der opstå spørgsmål ift. fælleslokalerne eller leje af disse, kan fælleslokaleudvalget kontaktes på mail: fgfaelleslokaler@gmail.com.

Fælleslokalet i stueetagen

Fælleslokalet i stueetagen er tænkt som et lokale, der kan benyttes til fødselsdagsarrangementer og ved andre festlige lejligheder. Der er plads til ca. 40 siddende gæster. I lokalet er installeret et mindre køkken, men der er ikke udsugning, hvorfor det ikke er tilladt at tilberede mad i lokalet. Det er dog muligt at varme mad i ovnen. 

Tilgængeligheden af fælleslokalet i stuen kan ses herunder:

Fælleslokalet på 1. sal

Fælleslokalet på 1. sal kan bruges til diverse arrangementer, dog ikke til fester. Lokalet er nu helt klar til brug og indeholder bl.a. et mindre køkken, et bord med 6 stole samt en dobbeltseng og to sovesofaer. Lokalet kan lejes af beboere i ejerforeningen og bruges af disse samt deres nærmeste familie/venner ved besøg.

Tilgængeligheden af fælleslokalet på 1. sal kan ses herunder:

Booking af fælleslokalerne

Regler for booking

De to fælleslokaler kan lejes af beboerne i ejerforeningen.
Beboerne i hver lejlighed har mulighed for at leje hvert af de to fælleslokaler op til fem dage hvert år. Hvis beboerne i en lejlighed har benyttet deres fem dage og ønsker flere, er det muligt at ‘låne’ dage fra andre beboere, såfremt disse giver afkald på deres.

Bemærk at det kun er muligt at leje et fælleslokale to dage i træk.

Booking af fælleslokalerne forudsætter, at den som booker accepterer at overholde ordensreglementet samt retningslinjerne for brug af lokalet. For at gøre det overskueligt er al vigtig information om leje af lokalerne samlet i ét dokument, som det anbefales altid at gennemlæse inden der bookes.

Udfyld formularen herunder, hvis du ønsker at booke fælleslokaler: