Fællesarealer

E/F Fredens Gaard har en fælles gård, samt to tagterrasser og to fælleslokaler, som foreningens ejere og beboere har adgang til.

Tagterrasserne

Foreningens to tagterrasser befinder sig på toppen af bygning C (de lave byhuse), og på toppen af bygning D (de høje gule bygninger).
Tagterrasserne kan frit tilgås, men ikke bookes til private arrangementer.

Beboerne bedes være opmærksomme på at anvendelse af tagterrassen på bygning D pt. giver store lydgener for beboerne i lejlighederne umiddelbart under. Derfor opfordres alle til at benytte denne tagterrasse med ro og omtanke. Bestyrelsen er bekendt med problematikken, og der arbejdes pt. på en endelig udmelding med retningslinjer for brug af tagterrassen, så den kan komme alle til gode samtidig med at beboerne i lejlighederne under genereres mindst muligt.

Fælleslokalerne

De to fælleslokaler befinder sig begge i bygning D (opgang 28c) henholdsvis i stuen og på 1. sal. Booking af fælleslokalerne og foretages via formularen længere nede på siden.
Skulle der opstå spørgsmål ift. fælleslokalerne eller leje af disse, kan fælleslokaleudvalget kontaktes på mail: fgfaelleslokaler@gmail.com.

Fælleslokalet i stueetagen

Fælleslokalet i stueetagen er tænkt som et lokale, der kan benyttes til fødselsdagsarrangementer og ved andre festlige lejligheder. Der vil blive installeret et køkken med adgang til service og være plads til ca. 40 siddende gæster. Fælleslokalet i stuen er pt. desværre ikke tilgængeligt grundet problemer med fugt og skimmel. Der afventes udbedringer  af lokalet, og siden her vil blive opdateret med info, så snart lokalet bliver klar til brug.

Fælleslokalet på 1. sal

Fælleslokalet på 1. sal kan fungere både som lejlighed til overnattende gæster, eller til workshops, møder, dagsarrangementer o.l. Det er muligt at leje lokalet allerede nu, på trods af at det ikke er endeligt indrettet.

Oversigt over tilgængelighed af fælleslokalet på 1. sal:

Regler for booking

Booking af fælleslokalerne forudsætter at den som booker accepterer at overholde ordensreglementet samt retningslinjerne for brug af lokalet. Disse samt vigtig info om leje af lokalerne er samlet i et dokument, som det anbefales altid at gennemlæse inden en booking foretages. Dokumentet kan tilgås HER.

Udfyld formularen herunder, hvis du ønsker at booke fælleslokalet.