Fællesarealer

E/F Fredens Gaard har en fælles gård, samt to tagterrasser og to fælleslokaler, som foreningens ejere og beboere har adgang til.

Tagterrasserne

Foreningens to tagterrasser befinder sig på toppen af bygning C (de lave byhuse), og på toppen af bygning D (de høje gule bygninger).
Tagterrasserne kan frit tilgås, men ikke bookes til private arrangementer.

Beboerne bedes være opmærksomme på at anvendelse af tagterrassen på bygning D pt. giver store lydgener for beboerne i lejlighederne umiddelbart under. Derfor opfordres alle til at benytte denne tagterrasse med ro og omtanke. Bestyrelsen er bekendt med problematikken, og der arbejdes pt. på en endelig udmelding med retningslinjer for brug af tagterrassen, så den kan komme alle til gode samtidig med at beboerne i lejlighederne under genereres mindst muligt.

Fælleslokalerne

De to fælleslokaler befinder sig begge i bygning D (opgang 28c) henholdsvis i stuen og på 1. sal. Oversigt over tilgængeligeden af fælleslokalerne, samt formular til booking af disse, findes længere nede på siden.
Skulle der opstå spørgsmål ift. fælleslokalerne eller leje af disse, kan fælleslokaleudvalget kontaktes på mail: fgfaelleslokaler@gmail.com.

Fælleslokalet i stueetagen

Fælleslokalet i stueetagen er tænkt som et lokale, der kan benyttes til fødselsdagsarrangementer og ved andre festlige lejligheder. Der vil blive installeret et køkken med adgang til service og være plads til ca. 40 siddende gæster. Det skal bemærkes at der desværre fortsat er fugtproblemer i lokalet, hvilket betyder, at der pt. ikke må stilles noget op ad væggene. Det betyder bl.a. at køkken osv. ikke blive monteret på nuværende tidspunkt, hvorfor der for nuværende er opsat et midlertidigt udekøkken i lokalet.

Tilgængeligheden af fælleslokalet i stuen kan ses herunder:

Fælleslokalet på 1. sal

Fælleslokalet på 1. sal kan bruges til diverse arrangementer, dog ikke til fester. Lokalet er nu helt klar til brug og indeholder bl.a. et mindre køkken, et bord med 6 stole samt en dobbeltseng og to sovesofaer.

Tilgængeligheden af fælleslokalet på 1. sal kan ses herunder:

 

Booking af fælleslokalerne

Regler for booking

Booking af fælleslokalerne forudsætter at den som booker accepterer at overholde ordensreglementet samt retningslinjerne for brug af lokalet. Disse samt vigtig info om leje af lokalerne er samlet i et dokument, som det anbefales altid at gennemlæse inden en booking foretages. Dokumentet kan tilgås HER.

Udfyld formularen herunder, hvis du ønsker at booke fælleslokaler: