Om Fredens Gaard

Fredens Gaard er en vidunderlig, smuk og harmonisk oase midt på Indre Nørrebro bestående af 64 ejerlejligheder, to fælleslokaler, to fælles tagterrasser og en grøn gård med både legeplads og små grønne områder. Desuden er der parkeringskælder under jorden.

Byggeriet stod færdigt i 2020 og består af fire forskellige bygninger. Mod Blegdamsvej findes bygning A, som er den eneste nyopførte i byggeriet, samt bygning B, som er det såkaldte Blegdams-Komplex, der blev opført helt tilbage i 1920. I gården findes bygning C, som består af seks townhouses i to etager, samt bygning D.

Alle lejligheder i byggeriet fremstår i moderne New Yorker-stil, med respekt for fortiden, men i høj grad med relevans for nutiden og fremtiden.

Vedtægter

Her kan du finde vedtægterne for E/F Fredens Gaard samt vedtægterne for Parkeringslauget.

Vedtægter for E/F Fredens Gaard

Vedtægter for Parkeringslauget

Årshjul for aktiviteter i Fredens Gaard

Bestyrelsen ønsker at der er sociale arrangementer henover året, hvor beboerne kan mødes. Herunder ses et årshjul med de aktiviteter, som sker henover året. Aktiviteterne kan kun blive virkelighed, hvis der er beboere som støtter op om dem og påtager sig ansvaret for at planlægge dem. Skulle du have lyst til at bidrage til de nuværende aktiviteter eller alternativt igangsætte helt nye aktiviteter for beboerne, bedes du sende en mail til bestyrelsenfredensgaard@gmail.com.